Luxury puhdistusvaahto

Ylellinen ripsishampoo ja puhdistusvaahto ihollesi. 150ml

Ei sisällä parabeeniyhdisteitä, öljyjä, sitruunahappoa, eikä glyseriiniä.
Vegaaninen. Valmistettu Suomessa. 


Anna ihollesi ja ripsillesi ravintoa, ja helli niitä samettisen pehmeällä Luxury cleansing foam puhdistusvaahdolla.

Sopii erityisesti ripsienpidennyksille ja koko kasvojen puhdistukseen.

Ripsienpidennykset huomioonottaen, se parantaa pysyvyyttä, pitää viuhkat kauniisti auki ja estää tulehduksia.

Puhdistusvaahtoon on valikoitu laadukkaimpia luonnonainesosia, ja siten sitä voidaan kutsua luonnonkosmetiikan tuotteeksi.


Luxury cleansing foam on suomessa ensimmäinen fermentoitu ripsienpidennysten ja ihon puhdistukseen kehitetty puhdistusvaahto. 

Vesimelonista fermentoitu puhdistusvaahto sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja ja probiootteja, jotka hoitavat ihoa ja
karvatuppeja.


Se ehkäisee tulehdusta, vähentää punoitusta ja edistää ihon parantumista. Antioksidanttipitoisuus neutralosoi vapaiden radikaalien aiheutttamia vaurioita. Fermentoinnilla on saatu luonnollisin menetelmin iholle ihanteellinen pH-arvo, eikä tuote kirvele. 


Bambu: ylläpitää ihon kosteustasapainoa, sisältää runsaasti piioksidia, joka edistää kollageenin muodostumista ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Bambu on antioksidanttipitoinen, se rauhoittaa ja kosteuttaa.


Riisiproteiini: sisältää inisitolia jolla on vahvistava ja vaurioita korjaav vaikutus. Aminohapot hellivät karvatuppeja ja tekevät ripsistä kiiltävät- kuitenkaan tekemättä niitä liukkaiksi.


Vegaaninen silkkiproteiini: Hoitaa ja kosteuttaa herkkää ihoa, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja sillä on kyky säilyttää ihon ja ripsien luonnollinen kosteus.


Lupiini: Lupiini vahvistaa ripsiä ja estää niiden lähtöä. Se on runsasproteiininen ja kuitupitoinen. Lupiini korjaa jo olemassa olevia vaurioita, ja lisää kiiltoa, kuitenkaan tekemättä niitä liukkaiksi.

30,00 €