Esteettiset hoidot

Esteettiset hoidot ammattitaidolla

Huomioitavaa ennen esteettistä hoitoa

Vältä n. 1 viikko ennen hoitoa omega-3/ kalaöljyvalmisteita ja tulehduskipulääkkeitä kuten asetyylisalisyylihappoa ja ibuprofeiinia (Aspirin, Disperin, Burana). Nämä voivat lisätä mustelmien ja verenvuodon syntymistä.

Mikäli tiedät olevasi altis yskänrokolle eli herpekselle, suosittelemme hakemaan apteekista reseptivapaan lääkityksen ja aloittamaan hoidon samana päivänä hoidon alkaessa. Erityisesti huulien ja suun alueella tehtävät pistoshoidot voivat laukaista herpeksen.

Huomioithan, että raskaus ja imetys ovat este hoidolle. Ikäraja esteettisille hoidoille on k-18.

Varatulla ajalla

Esteettiset hoidot toteuttaa laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, joka on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja sertifioitu täyteainehoitaja. Ennen varsinaista toimenpidettä, varatulla ajalla pidetään konsultaatio, jossa asiakas kertoo omat toiveet ja tavoitteet. Käymme yhdessä läpi myös suostumuslomakkeen, jossa on tietoa hoidon kulusta, riskeistä sekä kotihoito-ohjeet. Kotihoito-ohjeet saa myös kirjallisesti mukaan.

Käytössämme ovat Juvederm -merkkiset täyteaineet sekä Revolax ja Stylage. Kesäkuun 2023 alussa tuotetestauksessamme on Aliaxin täyteaine.

Hoidon jälkeen

Käsitellyllä alueella voi ilmetä punoitusta, turvotusta, kihelmöintiä, mustelmia, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita, jotka häviävät muutamassa päivässä. Hoidetulla alueella turvotus voi kestää 1-2 viikkoa. 

Hoidon tulosta pystytään arvioimaan 2 viikon kuluttua hoitopäivästä. Hoidon jälkeen voit edesauttaa turvotuksen häviämistä kylmähauteella kankaan läpi. Jos tunnet inhottavaa jomotusta, voit käyttää paracetamol valmistetta kuten panadolia.

Koske kasvoihin vain puhtain käsin. Vältä koskettamasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin ajan. Sen jälkeen voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä. Älä altista hoidettua aluetta kuumuudelle (sauna, auringonpaiste ja solarium) tai liialliselle kylmyydelle. Vältä vuorokauden ajan myös fyysisesti raskasta liikuntaa. Tämä voi lisätä turvotusta hoidetulla alueella sekä voi edesauttaa täyteaineen hajoamista.


Hoitovoiteena suosittelemme ihon paranemisaikaa nopeuttavaa Arnizen Cream-gel voidetta. Se edesauttaa mahdollisten mustelmien vaalenemista, vähentää punoitusta, turvotusta ja kihelmöintiä. Voidetta levitetään hoidetulle alueelle 5 kertaa päivässä 5-7 vuorokauden ajan.

Voide on mahdollista ostaa hoitolastamme. 

                  PROFHILO ® 

Haluaisitko kimmoisamman, sileämmän, terveemmän, napakamman ja nuoremman ihon?

Profhilo ei ole täyteainehoito vaan esteettinen anti-age kasvohoito, eikä siitä tule turvotusta! Tämän hoidon avulla saat kosteutetun ja silotetumman ihon. Hoito voidaan tehdä kasvojen sekä kaulan alueelle. Hyaluronihappo nuorentaa ja elvyttää ihoa luonnollisella tavalla.

Profhilo on ihon kiinteytyshoito, jossa käytetään puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa. Se sisältää markkinoiden korkeimman injektoitavan hyaluronihappopitoisuuden, 64mg.

 Saat tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta täyden tehon saat irti toisen hoitokerran jälkeen. Tämän jälkeen suositletu ylläpitohoito 4-6kk välein.


Hoidon tavoitteet:

 • Siloittaa kevyitä pintajuonteita
 • Kiristää löysää ihoa
 • Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino
 • Häivyttää arpia
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa
 • Stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä
 • Kiihdyttää elastiinin, fibroblastien sekä kollageenin tuotantoa

VISCODERM®

Häiritseekö sinua juonteet kasvoilla, kaulalla tai decolteella?

Viscoderm® Skinkò é on mesoterapia kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Hoito on tehokas ihon vanhenemisen merkkejä vähentävä mesoterapia.  Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille. 

Viscoderm Skinkò é sisältää yli 50 anti-aging-ainesosaa, joita ovat esimerkiksi hyaluronihappo (32 mg) sekä tärkeät mineraalit, aminohapot, vitamiinit, hivenaineet ja antioksidantit.

Hoidon voi tehdä kerran tai täyden tehon saat irti kolmen kerran sarjahoidolla. 


Hoidon tavoitteet:

 • Auttaa palauttamaan ihokudoksen tukirakenteita
 • Parantaa ihon elastisuutta
 • Parempi ihon kiinteys
 • Parempi ihonväri
 • Kirkastuttaa ihoa
 • Kosteuttaa ihoa
 • Suojaa ja korjaa uv haitoilta