Lipsmart huulivoide

LIPSMART® on todistetusti tehokas ratkaisu kaikkiin kuiviin huuliin liittyviin ongelmiin.  Se täyttää huulesi sen tarvitsemilla ainesosilla lievittääkseen ja vähentääkseen kuivuutta, halkeamia, juonteita ja rohtuneisuutta. Täydellinen tuote myös huulten täyteainehoidon jälkeen.

Koostumuksen, jonka tehokosteutus on lääketieteellistä laatua, on kliinisesti osoitettu tuottavan näkyviä tuloksia vain 60 sekunnissa.

LIPSMART sisältää 5 tehokasta ainesosaa, jotka kosteuttavat huulia jatkuvasti ja lukitsevat kosteuden sisään. Näin saadaan pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus. 

Lipsmart täyttää huulet kaikella, mitä ne tarvitsevat parantuakseen nopeasti ja kauniisti, jolloin huulet ovat pehmeät, sileät ja notkeat. Voide palauttaa hellävaraisesti huultesi luonnollisen täyteläisyyden ja intensiivisen kosteutuksen  kollageenin lisääntymisen ansiosta.

Se taistelee aktiivisesti kuivuutta, juonteita, halkeilua ja jopa hilseilyä vastaan.

LIPSMART sisältää runsaasti peptidejä ja keramideja, mikä tehostaa kollageenin tuotantoa ja tekee huulista täyteläisemmät ja terveemmät. Peptidit stimuloivat luonnollista kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa sekä proteiinisynteesiä.

Keramidit ja glykolipidit lukitsevat kosteuden huuliin ja ehkäisevät vesimolekyylien haihtumista.

Phytokine TM on luonnollinen soijaproteiini, joka tukee kollageenisynteesiä ja sitoo kosteutta. Se tekee huulista kiinteämmät ja sileämmät.

-Sopii kaikille ihotyypeille

-Välittömästi pehmentää ja tasoittaa huulia

-Auttaa nopeuttamaan huulten palautumista ja korjausta

-Taistelee kaikkia kuivumistasoja vastaan

-Välittömät ja pitkäkestoiset tulokset

30,00 €